Bir Çarpıtma Örneği :Kerem Çankoçak


Natüralizmin Başrahipleri örneğin Michael Ruse kendi kitabında Evrim teorisini tartışılmaz bir gerçek yerçekimi ya da günlük yaşantımızda deneyimlediğimiz bir olay kadar net ve tartışılmaz gerçek olduğunu iddia etmektedir. Doğalcıların /Ateistlerin yüce Kutsal Teorisini eleştiren ya da buna teşebbüs eden herkes onlar için bilim düşmanıdır. Bilim çarpıtmacısıdır.Buna tenezzül dahi edilmez edilemez.

Eğer gerçekten bilim çarpıtmacısı arıyorsak o kadar uzaklara gitmeye gerek olduğu kanatinde değilim. Çeşitli konferanslarında 'Tasarımcıyı kim tasarımladı ?' ya da 'evrenler yaratan fizikciler var.' diyen Ateist fizikci Kerem Çankoçak buna çok iyi bir örnektir. Son Odtüdeki konuşmasından önce katıldığı Çanakkale Asos'daki felsefe etkinliklerinde -Felsefe bilmeyen ve tasarımcıyı kim tasarladı diyebilecek kadar felsefeden uzak birinin Üstelik felsefeciolmadığı halde hangi mantıkla felsefi bir etkinlikte konuşmaya gittiği ayrı bir utanç elbette- Hassas Ayar ın Aslında Dindarların uydurması olduğu böyle bir şey olmadığı yalanını söyleyerek Bkz : (http://www.youtube.com/watch?v=TUrVq1NlCBQ ) Konudan uzak ve ilgisiz kişilerin önünü kapayan , Bilimi çarpıtan - Ki aynı etkinlikte aynı konu hakkında ateist bir felsefeci Hassas ayar hakkında konuşmuş ve bunun olduğunu kabul edip sonsuz evrenler ile savunmaya geçişmişti. - Kerem Çankoçak'ı esefle kınıyoruz.

Eğer gerçekten bilim objektif bir uğraşsa ve gerçeğe giden yol kaçınılmaz bir şekilde ondan geçiyorsa neden Yolumuzu kapatıyorlar ?

Bilim çarpıtmacısı biz değil miydik ? Stenberg'e mi özeniyorsun Kerem ? Annen sana yalan söylememeyi öğretmedi mi ? Yoksa Tanrıyı kim tasarladı dediğinde aslında düştüğün yanlışın bile farkında değil misin? Enis Doko malum şahsı Üstü kapalı eleştiriyor . Hatta pek de üstü kapalı diyemeyeceğim(http://www.youtube.com/watch?v=N70HnCjiwF4&list=UUP5WT6v1sy21tmtc8G3dh_w Saniyesini veremeyeceğim )

bu da Asosdaki  türk ateist fizikcinin Hassas ayara karşı Sonsuz evren savunması ve Hassas ayarı kabul ettiği konuşma
(http://www.youtube.com/watch?v=Sukriy_i7Sc )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder